17 maart optreden in het voorprogramma van Idaly? Schrijf je nu in voor Talent Meets Talent!

Vorige maand werd de Hall Of Fame compleet naar de getver gespeeld door zes talentvolle acts tijdens Talent Meets Talent. Het publiek werd getrakteerd op showcases van hoog niveau, waarna ANBU het feestje compleet kwam maken met wall of death’s, cirkelpits en een van links naar rechts bewegende mensenmassa. Op 17 maart doet de organisatie dat nog eens dunnetjes over, want dan staat Idaly op het podium in Tilburg. Het mooiste van alles? Jij kunt er spelen als support-act. Hoe? Lees snel verder.

To The Max Entertainment en Hiphop In Je Smoel gaan weer samen op zoek naar talent om een podium te bieden. Naast het rocken van een showcase, krijg je op 17 maart ook nog tips en tricks tijdens seminars en Q&A’s van diverse professionals uit de industrie, zodat je je eigen carrière een boost kunt geven. En natuurlijk zijn er ook nog steeds doorgroeimogelijkheden naar grotere optredens; eerder stonden er al Talent Meets Talent-acts als Wakeem, Black Acid en Gianski op evenementen als WOO HAH!, Festival Mundial en HOF x To The Max.

Inschrijven maar!
Vanaf nu kun je je via onze Dropzone inschrijven voor Talent Meets Talent, op 11 november in de Hall Of Fame te Tilburg. Rechtstreeks inschrijven doe je via deze link. Doe het snel, want de inschrijfperiode sluit op 15 januari. Optredende acts krijgen z.s.m. daarna bericht.

Knal jezelf alvast op aanwezig in het Facebookevent en volg de pagina van To The Max voor meer info.

Geplaatst door bowie op 4 december 2017