Winnaar laatste HIJS Beatbattle (mei) bekend

Louis Bordeaux heeft gekozen om een top-3 te maken en die te voorzien van commentaar. De top-3 is als volgt:

 

1. Twislabeats – Autobahn

Hele muzikale beat, klinkt allemaal lekker feel good. Je hebt fijne sounds gebruikt. Dit zou zo live door een band gespeeld kunnen worden. Misschien zou de mix iets dikker kunnen maar desalniettemin de winnaar!”

 

2. Alex Megas – Victory

“Deze beat klinkt het beste qua mix en is echt heel nice.. Goed samplegebruik en dikke drums. Hij mag wel iets meer variatie krijgen, daarom een hele goede tweede plaats.”

3. Kevinbeatz – BeatsOpJeVouwfiets

“Wederom een sample-beat. Deze heeft een lekkere sloppy vibe en een dope stukje tekst erin. Net iets meer laidback dan de andere twee in deze top-3, vandaar dat ik ‘m op 3 heb gezet.”

 

Maandwinnaar van maart 2014

En daarmee is de winnaar van het prijzenpakket en het bezoek aan de studio bekend: Twislabeats mag zich winnaar noemen van de laatste HIJS Beatbattle van dit seizoen. Namens Louis Bordeaux en de redactie van HIJS van harte gefeliciteerd!

Twislabeats gaat over een paar weken samen met alle andere winnaars werken aan een speciale release waarover snel alle informatie te lezen is op onze website.

 

Alle winnende inzendingen van de HIJS Beatbattle van 2013-2014 zijn te beluisteren op deze pagina. We danken iedereen die het afgelopen jaar heeft meegedaan en alle juryleden.

Geplaatst door bowie op 28 mei 2014