Winnaar Kubus Dropzone Remix Contest bekend

Ten eerste wil ik iedereen bedanken voor alle remixes die jullie gemaakt hebben van de track Sherry vanKick Snare Snicker! Ik heb elke track goed beluisterd en er enorm van genoten! Het liep lekker uiteen. House, dubstep, drum & bass, trap, industrial en meer. Veelal duistere shit en daar hou ik sowieso van. Echt heel tof om zoveel versies van mijn track te horen!

Bij sommige remixes waren een paar samples gebruikt en daaromheen een nieuwe track gebouwd, anderen hebben met een groot deel van de samples de track echt geremixed. Ik heb een top 3 gemaakt. Laten we aftellen van 3 naar 1.”

 

Nummer 3: Runme Raw – Kubus Sherry Remix
“Lekker, die biet! Klinkt ook echt als Sherry in een andere vorm. Die beat is gewoon ruig. Als ik de .wav krijg, stop ik ‘m in m’n setje!”

 

Nummer 2: Mister Denyul – Sherry – B-Boy Remix
“Ik vind het totaalplaatje met de video vermakelijk van begin tot eind. Beat is totaal anders, maar je kunt er wel wat Sherry uithalen. Ik vind dat het een lekkere vibe heeft! Nummer 2 dus.”

 

Nummer 1: Boom Boom Du Terre – Tom & Sherry

“Ik zie dit echt als een volwaardige remix van de track Sherry! Je hoort duidelijk om welke track het gaat, de samples zijn volop gebruikt en de track is eigenlijk gewoon geüpdate naar een nog vettere versie van het origineel! Voor mij is dit absoluut de winnaar!”

 

Nummer 2 en 3 krijgen een exemplaar van Kick Snare Snicker van me en winnaar Boom Boom Du Terre loopt weg met de hele prijzenpot!

 

Nogmaals bedankt,

 

Kubus.”

 

Hierbij feliciteren we, namens Kubus en de redactie van HIJS, Boom Boom Du Terre met de winst van de Kubus Dropzone Remix Contest. Je wint het onderstaande prijzenpakket! Veel plezier ermee! 

 

Beluister de winnende inzending: 

 

Een dagje produceren in de studio van Kubus
– Maxi-single met de originele versie van Sherry op iTunes
– Naast Kubus in de line-up een show geven
– Samen met o.a. Kubus een Shourai Session
– Een jaar lang alle releases van Clownsville
– Een interview op Hiphop In Je Smoel
– Gesigneerde versies van MC2, DMT en Kick Snare Snicker

Geplaatst door bowie op 17 juni 2014