Wil jij optreden tijdens de BoomDox Cypher 2014? Meld je aan binnen 24 uur!

Sfeerimpressie BoomDox Cypher 2013

 

Vorige zomer stonden onder meer Diggy Dex, Ashes, Mopperatchi en Rudebeats op het Schouwburgplein en werd er afgesloten met een cypher waaraan onder anderen JR de Regelneger, J Spine, Kymer McGyver, Rickz en Roy Kable deelnamen. Echte hiphop zoals het bedoeld is; één microfoon die door wordt gegeven en allemaal mc's die harder willen komen dan hun voorganger. Aankomende Hemelvaartsdag kun jij daar een show spelen naast andere toffe acts en tevens ontvang je een gage à € 100,-. Niet mis, lijkt ons. Maar wees snel met inschrijven, de Dropzone is slechts 24 uur open. Vanaf vandaag, 8 mei 09:00 t/m vrijdag 9 mei 9:00 heb je de tijd om je aan te melden. Hoe? Door je track of video te uploaden in onze Dropzone. Volg onderstaande stappen:

 

Selecteer in de Dropzone de contest BoomDox Cypher 2014

De inzending moet minimaal vijf regels biografie bevatten

Een goede persfoto

Contactinfo waarop we je kunnen bereiken

Inzenden kan vanaf 8 mei, 09:00 tot 9 mei, 09:00

 

 

Nadat de aanmeldperiode gesloten is kiezen we met de redactie en de organisatie van BoomDox de hardste act en die zal een show spelen. Als je het optreden niet wint kun je nog altijd komen cypheren!

 

De BoomDox Cypher op het Schouwburgplein in Rotterdam is gratis toegankelijk, dus hopelijk zien we je op donderdag 29 mei daar. Meer info over de tijden, de optredende acts en dj's lees je binnenkort hier.