“Ik drop altijd iets op mijn verjaardag”, twitterde Alchemist zojuist, en trakteerde de wereld vervolgens op de première van een track waar wij héél blij van worden. “Walk into ya hood like fuck y’all” en “Fork in the coke pot tryin’ to make a billion” spit Westside Gunn met die typische sneer van ‘m in een lekker opgefokt refrein, terwijl zijn broer Conway en ScHoolboy Q een paar rauwe verses droppen.

De jarige job legt ondertussen een funky basloopje neer met wat spacey synth effecten eronder die zo uit een karige ’80s fantasy film zouden kunnen komen. Het eindresultaat is een track die je in nuchtere toestand al de bedwelmende walm van die kokende pot laat ruiken. Het psychedelische knip- en plakwerk met flarden van onder meer een fanatiek rokende Alchemist, Tupac, en Trump, dat clipregisseur Jason Goldwatch erop los gelaten heeft maakt het helemaal af.

Steek iets op en/of proost met wat op de verjaardag van deze heerlijk geflipte beatmaker. Gefeliciteerd Alchemist, en nog vele jaren!

Meer Video's