Tony Touch as zaterdag op Drumpatroon (Almere)

Op de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 september vindt Drumpatroon plaats in Schouwburg Almere. Het vormt de officiële afterparty van de Almeerse Cultuurnacht 2011 en wordt georganiseerd door Stichting Twisted, wie zich middels het evenement richten op hiphop en straatcultuur, in samenwerking met Schouwburg Almere. Hoofdact van het gratis toegankelijke feest is de Amerikaanse DJ Tony Touch.

De producer en deejay staat al jaren te boek als één van de belangrijkste sleutelfiguren in de hiphopscene van New York. Met zijn mixtapes (50 MC’s) weet hij de grootste namen aan elkaar te koppelen voor samenwerkingen en deze lijn trekt hij door op zijn album ‘The Piece Maker’ waarop artiesten als Wu-Tang Clan, Busta Rhymes, Gangstarr en Eminem te horen zijn. Met laatstgenoemde werkt Tony Toca vaker samen: hij tourde mee als vaste DJ van Eminem en heeft een eigen programma op diens radiostation Shade 45. Tijdens de Cultuurnacht afterparty zal Tony Touch exclusief een DJ-set verzorgen. Het is zijn enige optreden in Nederland.

Verder zijn ook Drumpatroon DJ’s Snef, G, Stefanovici en De D, alsmede DJ Abstract van de partij en zijn er live visuals + diverse expo’s.

Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Win een t-shirt + mixtape!

In het kader van deze nieuwe Drumpatroon editie mogen we 3 Drumpatroon t-shirts (zwart, met geel Drumpatroon logo) + gedrukte versie van de Cultuurnacht Afterparty Mixtape weggeven. Stuur gewoon effe een mail met het onderwerp ‘Drumpatroon prijsvraag’ naar info@hiphopinjesmoel.com met je voor+achternaam, maat en adres. Er zijn ook dames shirts dus ladies: holla!

Beluister hieronder de Cultuurnacht Afterparty Mixtape:

 

Drumpatroon – Cultuurnacht Afterparty Mixtape by Drumpatroon on Mixcloud