The Opposites met eigen show naar Amsterdamse Gashouder op 25 februari

“Oké, dus geen ‘Dom, Lomp & Famous dan?”, vroeg Big2 verbijsterd toen DJ Fanny West ‘Thunder’ instartte als beoogde finale van hun show in Bitterzoet vorige week. The Opposites veranderden de kleine Amsterdamse club in een georganiseerde chaos tijdens een ADE-avond die werd gepresenteerd door Appelsap en Tommy Jeans. Twijfelen over hun setlist terwijl ze op het podium staan hoeven Twan en Willem niet op 25 februari 2022. Dan staat het duo voor het eerst sinds 2013 weer op het podium met een eigen concert, in de Amsterdamse Gashouder. De kaartverkoop start, in ieder geval voor geregistreerden, op donderdag 28 oktober.

Sinds hun uiteengaan in 2014, hebben The Opposites geen eigen concerten meer gegeven. Wel speelden ze surprise-shows op Lowlands en Appelsap, én stonden ze vorige week dus ruim een half uur in de Bitterzoet, die krap en zweterig was, en binnen seconden na hun entree al de helft kleiner leek. Een bronzen beeldje bleek de katalysator voor een vervolg. Het winnen van de Edison Pop Oeuvreprijs eerder dit jaar was het duwtje in de rug dat het duo nodig had om weer op te treden voor eigen publiek.

Een show op een historische plek

“Sinds het winnen van de Edison krijgen we veel vragen van fans wanneer ze ons weer live kunnen zien. Dat moment komt eraan! Op vrijdag 25 februari 2022 staan we met een eigen concert in één van de mooiste zalen van Nederland, de Gashouder in Amsterdam. De laatste keer dat we met een eigen concert een zaal in Amsterdam plat gespeeld hebben was in 2013! Daarom kijken we er enorm naar uit om een gloednieuwe liveshow te spelen voor onze Nederlandse fans op deze historisch plek”, aldus het tweetal.

De show is het enige eigen concert van The Opposites in 2022.

The Opposites Live
Vrijdag 25 februari 2022
Gashouder, Amsterdam
Tickets: €35,00
Pre-registratie: klik hier
Start kaartverkoop voor pre-registraties: 28 oktober vanaf 10.00 uur
Voor meer informatie: www.gashouder.nl

Geplaatst door bowie op 19 oktober 2021