Schrijf je hier in voor de Grote Prijs van Zuid-Holland

De Popunie organiseert wederom een nieuwe editie van de Grote Prijs van Zuid-Holland (GPZH). Vanaf vandaag tot en met 13 februari 2012 kunnen Zuid-Hollandse acts met eigen materiaal in de categorie Urban zich via onze Dropzone of bij de GPZH inschrijven (via GPZH kan tot 1 maart).

Wat kan je winnen?
De GPZH fungeert als professioneel podium voor acts en heeft een uitgebreid prijzenpakket te bieden. Het prijzenpakket bestaat o.a. uit prijzengeld ter waarde van 8.000 euro, optredens, diverse workshops en masterclasses, fotoshoots, cd persing, studiotijd en een promotioneel natraject.

Hoe gaat de jurering in zijn werk?
Alle inzendingen worden beluisterd door professionals uit de muziekindustrie zoals programmeurs, journalisten, muzikanten, radiomakers, producers en platenbazen. Iedere inzending  krijgt een juryrapport waarin wordt onderbouwd waarom men wel of niet door is, veelal met bruikbare tips. In de finale wordt met een nieuwe groep juryleden gewerkt, wederom professionals uit het werkveld. De finale is in juni 2012 te Rotterdam. De laatste twee jaar gingen Vieira (2010) en 1Duidig (2011) er in de categorie Urban met de prijzen vandoor. 

Hoe gaat de inschrijving te werk?
De inschrijving verloopt volledig digitaal via de Dropzone (zie de uitleg hier onder). Een andere optie is via GPZH waar je drie tracks, een biografie en bandfoto moet uploaden. Inschrijving en deelname is gratis.

Belangrijke links

 

Drop je live footage in de Dropzone en maak kans op een finaleplek voor de GPZH

Drop in de Dropzone een live opname van je muziek. Live = live. Dus of de video nu opgenomen is op je zolder, op straat in een cypher of tijdens een optreden: alles is cool, zolang het maar live is!

Actievoorwaarden

  • Inzenden van je filmpje doe je via de Dropzone (hiervoor moet je een HIJS account hebben/aanmaken)
  • Zet alleen de volgende informatie in de titel van je inzending: <artiestnaam> #GPZH12
  • Inzenden kan tot en met donderdag 13 februari
  • Je kan maximaal één opname inzenden
  • HIJS kiest uit alle inzendingen één winnaar die direct doorgaat naar de finale van GPZH

 

Als je de wildcard niet wint, dan is inschrijven via GPZH tot 1 maart ook nog een optie.

 

Geplaatst door bowie op 29 januari 2012