Oké, het is natuurlijk een beetje -zo niet een heleboel- preken voor eigen parochie, maar de street art routes in de Rewriters-app zijn ook in de winter heel erg leuk om te lopen. De kunst kreeg, de afgelopen twee dagen vol sneeuw, een extra dimensie en ziet er met de witte achter- en ondergronden heel anders uit dan wanneer Moeder Natuur er een zomers zonnetje op laat schijnen. Bovendien is wandelen in de kou natuurlijk erg gezond, mits je je goed aankleedt. Download de app hier en kies een van de street art routes door Rotterdam uit om aan te pakken!

Het beton, dat nu helemaal wit is gekleurd door de sneeuwval, laat de kleuren van onder meer Joren Joshua & Ilse Weisfelt, Lastplak, OZON, Ces53 en Danny Rumbl nóg harder knallen. Voor een gezonde dosis kleur in een besneeuwde stad moet je de komende dagen dus in Rotterdam zijn.

Het was vast even afzien, maar in één van die sneeuwbuien stuurden we fotograaf Willem van Breugel op pad om de werken eens heel anders vast te leggen. Hij is, al zeggen we het zelf, er prima vanaf gekomen op de glibberige stoepen. Check zijn winterse plaatjes in de gallery hieronder. Zelf ook op pad geweest om zulke mooie foto’s te schieten van de werken? Let us know!

Meer Achtergronden, Rewriters, Rewriters-artikelen, Rotterdam