Toon navigatie

Regelmatig openen we onze deuren voor het Rewriters vragenuur. Zowel beginnende als gevestigde kunstenaars hun vragen stellen aan Daniël Claessens, in hoogsteigen persoon. Wil jij tips, trucs en wellicht mogelijkheden horen voor een volgende stap in je kunstenaarschap? Op vrijdag 29 oktober vindt het eerstvolgende vragenuur plaats bij ons in de HIJSkamer, vlak naast Rotterdam CS!

“Het Rewriters010 Vragenuur is in het leven geroepen zodat we alle kunstenaars kunnen helpen. Ik kreeg al heel veel vragen in mijn dm’s en via de app”, vertelt Daniël. “Maar daar was ik op een gegeven moment zoveel tijd aan kwijt, dat ik niet iedereen meer kon beantwoorden. Door efficiënt en gericht te werken, zorgen we ervoor dat alle kunstenaars bij ons aan kunnen kloppen en dat ik me goed kan voorbereiden.”

Zit jij met vragen over nanocoating? Werk je altijd op canvas maar heb je zin om op muren aan de slag te gaan? Welk merk spuitbussen gebruik je voor welke type opdracht? Hoe kom je aan opdrachten? Daniël beantwoordt je vragen met alle liefde. Vrijdag 30 juli, tussen 10:00 en 16:00 is er ruimte voor maximaal acht kunstenaars. Geef hieronder je favoriete indicatietijd aan en Daniël neemt erover contact met je op!

Let op: aanmelden voor het eerstvolgende vragenuur kan tot 27 september (woensdagavond) 23:59!

Rewriters vragenuur

Schrijf je via dit formulier in als je een kunstenaar bent en met vragen zit. Over nanocoating, legale oefenplekken of de ideale spuitcaps; het maakt niet uit! Onze artistiek leider Daniël Claessens beantwoordt ze met alle liefde!
  • Vul hier je telefoonnummer in!
  • Op welk e-mailadres ben je bereikbaar?
  • Drop een link naar je website of Instagram, zodat Daniël je werk kan bekijken!
  • Vul hier in wat je graag zou willen weten van Daniël
    Klik op de tijd die jou het best uitkomt en Daniël roostert je in! (kun je op meerdere tijden, klik er dan meer aan!) Je krijgt altijd een bevestiging per e-mail of Whatsapp!