Paaspop bevestigt de eerste artiesten voor hun 2020-editie!

We zijn er al jaren vaste gast en hebben het festival het afgelopen decennium zien ontwikkelen tot een van de grootste ontdekkingsreizen die de Nederlandse evenementenindustrie rijk is. Paaspop heeft een prima vinger aan de pols wat betreft trends in de festivalmarkt. Zo zagen we Stormzy al vroeg in zijn carrière de Roxy vol fijnproevers afbreken, zagen we Snelle afgelopen jaar een voorproefje geven van hoe zijn festivalzomer eruit zou zien en gingen Jameszoo en Jarreau Vandal de experimentele kant op.

Het duurt nog even voordat Paaspop 2020 is, maar de eerste namen geven alvast een kleine indicatie van een hoog feestgehalte.

Natuurlijk is Paaspop an sich geen hiphopfestival, maar wie zich drie dagen lang onder wil dompelen in fijne Brabantse gezelligheid, goede muziek, bizarre rariteiten, theaterprogramma’s, lekker eten en een Las Vegas-sfeer in de weilanden kan terecht in Schijndel. Wie er wel eens is geweest, weet dat je ook als je alleen komt voor de hiphop/urban/rap en aanverwante genres, prima drie dagprogramma’s kunt samen stellen uit de bomvolle programmering.

Ook in 2020 trekt het festival die lijn door. Snelle keert er terug met een show die hij gaat doen met een volledige live band, Yung Nnelg gaat er muziek laten horen van zijn nog te verschijnen debuutalbum, hitmakers Josylvio en Bizzey komen langs, Mensa gaat laten zien dat er echt geen rem op hem zit en ANBU keert na een aantal solo-uitingen terug als groep. Maar wie denkt dat het ophoudt bij boekingen binnen de landsgrenzen, zit mis. Zo heeft de organisatie veteraan Mike Skinner a.k.a. The Streets gestrikt en komt de 19-jarige Aitch -die onlangs een dikke joint uitbracht met Sevn Alias- vocale vlammen werpen.

Early Bird-tickets (inclusief camping) zijn vanaf zaterdag 23 november 2019 beschikbaar en kosten € 149,-, als je niet wilt overnachten betaal je € 129,- voor drie dagen feest. Hier check je de website met de hele line-up (o.a. Sean Paul, Anouk en Krezip) en hieronder zie je de video-trailer.

Geplaatst door bowie op 19 november 2019