Oude en nieuwe generatie freestyle rappers tegenover elkaar in arena op dak van de Mini Mall in Rotterdam

Een speciale arena zal het decor vormen van de strijd tussen de oude en nieuwe generatie battlerappers van Nederland. De oude generatie wordt vertegenwoordigd door Raymzter, Surya, Regga en DRT. De nieuwe generatie door Insayno, L-Deep, Kaascouse en Jeevz. Waar bij PunchOutBattles de battles a-capella en met geschreven teksten zijn, is dat tijdens de Freestyle Frenzy freestyle en op de beats van DJ TLM. Host is PunchOut-resident Excellent. Het aanwezige publiek bepaalt wie er met de hoofdprijs van €1000,- vandoor gaat. De Freestyle Frenzy is een vervolg op de eerste editie die plaatsvond tijdens het Smoelwerk Festival in 2009.

 

Wat? Freestyle Frenzy
Wanneer? Zondag 15 september – 13:00 – 17:00
Waar? Dak van de Mini-Mall, op 5 minuten lopen van Rotterdam CS

 

Line-up

Raymzter
Surya
Regga
DRT
Insayno
L-Deep
Kaascouse
Jeevz
DJ TLM
Host: Excellent

 

Tickets: €10,- (geldig voor alle activiteiten van 24 uur SUBcultuur)
Meer info: website 24 uur SUBcultuur

 

 

24 uur SUBcultuur

De Freestyle Frenzy is onderdeel van 24 uur SUBcultuur in Rotterdam. Van zaterdag 14 september 17:00 tot zondag 15 september 17:00 verandert het Central District (het gebied tussen het Delftseplein en de Hofbogen) in Rotterdam in een bruisend hiphopgebied. Liefhebbers kunnen dit weekend concerten, DJ’s, rap- en dancebattles, masterclasses, live painting en filmvertoningen bezoeken. Een festivalbandje kost € 10,- en geeft je toegang tot alle locaties inclusief deelname aan de workshops en masterlasses. Tickets zijn te koop bij BIRD, Velvet Music en online.

 

Elke festivallocatie heeft een beperkt aantal plaatsen, dus kom op tijd als je verzekerd wilt zijn van een plek bij bepaalde activiteiten.