Op zondag 22 juni zal het I LOVE HIPHOP Festival net als vorig jaar plaatsvinden in het Paard van Troje in Den Haag. Twaalf uur lang worden bezoekers verrast met optredens, demonstraties, competities en meer. Wij mogen net als vorig jaar een podiumplek weggeven via de Dropzone! Dus vanaf vandaag kun jij je track/video uploaden en maak je kans om 22 juni te rocken in het Paard! Lees snel verder voor alle informatie over de inschrijvingen en de line-up.

Het I LOVE HIPHOP Festival is de kick-off van de Haagse Hiphop Week, een 8-daags hiphopevenement dat een week later op Parkpop wordt afgesloten. Op het festival, op 22 juni in Paard van Troje, zullen veel (inter-)nationale artiesten staan. De line-up is als volgt:

 

Muziek:

Suprise headliner + Dynasty (USA), Kubus (Buitenwesten), Raw Bro's (Den Haag), dOOp vs. Subp Yao, Boeboe, Krampfhaft, Sinjin Hawke (Spanje), DJ Chinmachine (Rusland), Kingsize, Roy Kable

 

Graff & Street art:

Mr. Wany (Italië), Storm (Denemarken), Jiroe (Engeland), Kkade (Zwitserland)

 

Battles:

MC Battle, Moves Dance Warehouse battle, Bboy competitie, Young Bboy League

 

Optreden op I LOVE HIPHOP?

Kortom: een line-up waar je tussen wilt staan! En dat kan, want we mogen een plekje in de line-up weggeven door middel van een Dropzone Contest! Dus als jij een hiphopact bent kun je je vanaf nu t/m 30 mei, 00:00 aanmelden door je track of video te uploaden in onze Dropzone. Daarna kiezen we met de organisatie van het festival de winnaar en die zal op 22 juni rocken op I LOVE HIPHOP in Den Haag! Check snel hoe je je inschrijft:

 

– Selecteer in de Dropzone de contest I LOVE HIPHOP Festival 2014

– De inzending moet minimaal vijf regels biografie bevatten

– Een goede persfoto

– Contactinfo waarop we je kunnen bereiken

– Inzenden kan vanaf 9 mei, 13:00 t/m 30 mei, 00:00

 

Tickets zijn voor slechts € 7,50 te koop via de website van Paard van Troje. Voor alle informatie over het festival check je deze website.

Meer Nieuws