Win een optreden op Festival Keizerrijk in Deventer naast o.a. Typhoon & Hef

De eerste namen voor de derde editie van Festival Keizerrijk zijn bekend. Op 9 mei zullen Typhoon, Hef en Hydroboyz aanwezig zijn om een show te rocken op het festival in Deventer. Daarnaast zijn ook lokale talenten PauloVans & Purple, Samuel, Jesse B, KZL Music en DMG van de partij op Hemelvaartsdag.

Update: onder andere Kraantje Pappie, Flow&Co, Yayz & Fanatic, Loodzwaar en Samuel zijn toegevoegd aan de line-up.

 

Update #2: de winnaar van de HIJS Dropzone contest is MarryMarv. Hij wint een plekje in de line-up en mag een show doen tijdens Festival Keizerrijk.

 

Na twee succesvolle edities van Festival Keizerrijk pakt de organisatie het dit jaar nog groter aan. Meer acts, meer street art en een sport area maken de derde editie van van het hiphopfestival compleet.

 

HIJS presents: Dropzone Live!-contest

HIJS zal wederom een Dropzone Live!-contest organiseren waarmee je een plek in de line-up van het festival kunt winnen. Als je de Dropzone Live!-contest wint mag je aan het eind van de middag een half uur optreden op het festival. Dus wil jij naast onder andere Typhoon en Hef optreden op Festival Keizerrijk, doe dan mee met de contest. 

Vanaf dit moment is het mogelijk om via onze Dropzone een video, track, release of live footage te uploaden. Zorg ervoor dat je de onderstaande stappen volgt anders kan je helaas niet deelnemen.

 

  • Selecteer in de Dropzone voor de contest Festival Keizerrijk 2013.
  • De inzending moet minimaal vijf regels biografie bevatten
  • Een goede persfoto
  • Contactinfo waarop we je kunnen bereiken
  • Inzenden kan tot 3 april 00:00

 

De HIJS redactie maakt een voorselectie van acts. Vanaf 4 april stem jij je favoriete act naar een podiumplek op het festival. De act met de meeste stemmen zal optreden op Festival Keizerrijk in Deventer.

Meer informatie over het festival kun je vinden op de website van Festival Keizerrijk 

Check een videoimpressie van voorgaande jaren hieronder:

 

Geplaatst door bowie op 11 maart 2013