Support nodig voor 5-Elementz

Dit terwijl de store de afgelopen anderhalf jaar een goede naam heeft opgebouwd binnen de scene met exclusieve kledingverkoop en vooral veel toffe (en doorgaans goedkope) optredens in de kelder van het pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal 44. Momenteel is er in de winkel een extra uitverkoop gaande om ervoor te zorgen dat 5-Elementz in de toekomst in ieder geval de liveshows kan blijven voortzetten en met een online shop de exclusieve merken kan blijven aanbieden. 

In 5-Elementz hebben onder andere Onyx, Guilty Simpson & MED, Alkaholiks, R.A. the Rugged Man, Skyzoo & Torae, GZA, Doppelgangaz, Kurtis Blow en vele nationale artiesten een optreden gegeven. Ook is er een studioruimte in 5-Elementz waar onder beheer van Rare Villains bijvoorbeeld Smif N Wessun, Outerspace & Jus Allah en Freeway muziek hebben opgenomen. 
 
De komende periode staan nog de volgende 5-Elementz events gepland (die dus gewoon doorgaan):
10 mei, Supernatural & Imani van the Pharcyde in de basement van de store.
20 mei, La Coka Nostra live in Nieuwe Nor, Heerlen
26 en 27 mei, Exclusive Art Show in de basement van de store
Mogelijk komt er binnenkort nog een #support5elementz show aan op een andere locatie en momenteel maken verschillende partijen zich hard voor het behouden van 5-Elementz op de huidige plek.