Donderdag 18 juli slaan de Rotterdamse street art-organisatie Rewriters010 en de winkel Enfant Terrible de handen ineen tijdens het Eendracht Festival. In Enfant Terrible, aan de Gouvernestraat 56, vindt dan een speciale expositie plaats waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel. De opbrengst gaat geheel naar Stichting IXL, een organisatie die zich inzet voor sikkelcel awareness.


Can door Dodici

In Enfant Terrible zijn vanaf de namiddag diverse spuitbussen te zien die speciaal voor dit evenement werden gecustomized door jonge, Rotterdamse kunstenaars. Het publiek kan op deze speciale kunstobjecten bieden. Eigenaar van zo’n one-piece wordt je vanaf € 25,-. “We willen zoveel mogelijk aandacht genereren voor Stichting IXL en hen ondersteunen. Bezoekers kunnen een unieke spray can bemachtigen en tegelijkertijd maken we ze bewust van wat ze éigenlijk doen; mensen helpen die het nodig hebben”, aldus Dave Vanderheijden van Rewriters010.

Inloop van de expositie is vanaf 16:30 en om 16:45 zal er een officieel openingsmoment zijn. Daarna, om 17:00, barst er op het door Hiphop In Je Smoel gepresenteerde buitenpodium een hiphopparty los met talentvolle live acts en dj-sets.

De entree voor zowel de expositie als de outdoor party zijn, net als het gehele Eendracht Festival, gratis! Kom dus donderdag 18 juli langs in Roffa voor een gezonde dosis kunst en muziek.

Hier check je een lijst van alle deelnemende kunstenaars, via deze link kun je jezelf op aanwezig zetten en als je op deze letters klikt kom je uit bij Stichting IXL.

Meer Nieuws, Rewriters, Rotterdam