Op donderdag 12 april opent Sandor Sweet, beter bekend als de Amsterdamse graffitikunstenaar Juice, zijn solo-expositie Juice Music Icons in het MC Theater te Amsterdam.

Muziek is voor Juice een grote inspiratiebron en voor deze expo is hij nagegaan welke muzikanten de afgelopen 25 jaar de meeste invloed op hem hebben gehad. Onder andere Bob Marley, Lee Perry, James Brown, Chuck D, Chris Connell en Fela Kuti zijn te zien in een serie van 35 geschilderde portretten op paneel, die samen het speelkaartspel Juice Music Icons vormen. 

Juice (1971) is sinds de jaren 80 bezig met graffiti en hij is als kunstenaar uitgenodigd voor diverse kunstfestivals en exposities in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. 

De Juice Music Icons expositie loopt van 12 april tot en met zondag 20 mei 2012. De opening op donderdagavond 12 april is gratis toegankelijk, aanmelden kan via kassa@mconline.nl. Aanvang is 8 uur 's avonds, muziek wordt verzorgd door DJ LOVESUPREME & Miss Shim.

Meer info  

Meer Nieuws