Dat er in het HipHopHuis regelmatig met veel gevoel voor stijl gedanst wordt, is ons als buren niet ontgaan. Jij kan dat komend weekend ook gaan zien, beleven en er aan meedoen, want het HipHopHuis maakt een scene.

Maar liefst twee dagen vol parties, panels, battles, jams en workshops vinden plaats in Theater Rotterdam, om hun seizoen met spektakel af te sluiten. “We willen dat je niet alleen komt kijken”, kondigen ze aan “Wij willen dat je HipHop met ons gaat beleven zoals het bedoelt is! Als scene, als movement die altijd gaande en in beweging is.”

Dat mag in dit geval zowel letterlijk als figuurlijk genomen worden, want hoewel er ook DJ sets en spoken word showcases te vinden zijn, staan de vrijdag 6 en zaterdag 7 juli tot de nok vol geprogrammeerd met dope dansmoves. De Spaanse INOX Dancer geeft je bijvoorbeeld een popping masterclass, Senna Amarnis laat haar choreografie zien en op vrijdagavond is er de grote dancehall getiteld Make a Scene: Jamdown Clash.

Het hele programma vind je hier. En als je klaar bent om een move te busten, dan zijn tickets te koop via make-a-scene.nl.

Meer Nieuws, Rotterdam