12 oktober kun je op een talige ontdekkingstocht door Rotterdam, want dan vindt Geen Daden Maar Woorden Festival plaats. Ontdek nieuwe stemmen in de literatuur, muziek en spoken word en geniet met een drankje in je hand van voordrachten, interviews, optredens en meer!

Een tocht langs woorden, zinnen, voordrachten en interviews. Op het podium staan onder meer Siham Amghar, Lev Avitan, Yahmani Blackman, Dorothy Blokland en Swendeline Ersilia. Daarnaast neemt Marco Martens tijdens het festival een nieuwe episode op van zijn podcast Tekstuur. Daarin praat hij met verschillende spoken word-artiesten over hun favoriete tekstfragmenten. Je krijgt dus naast performances ook de kans om live mee te duiken in de inspiratiebronnen van de makers.

Naast spoken word is er ook genoeg ruimte voor muziek. Zo staat Petit Jean op de planken, die een kruisbestuiving levert tussen oprechte rapteksten en onverbloemde slam poetry. En als je rap en oprecht in één zin zegt, is S10 nooit ver weg. De bij Noah’s Ark getekende dame maakte dit jaar al indruk op festivals als WOO HAH! en Paaspop en stond bij Tourist LeMC in het voorprogramma. Op 12 oktober brengt ze haar goudeerlijke hiphop met een donker doch dansbaar randje naar Rotterdam!

Zin in een hele avond vol woordkunst? Scoor een kaartje via gdmw.nl en check meteen het volledige programma.

Meer Nieuws, Rotterdam