Niemand minder dan hiphoplegende Kurtis Blow verzorgt op zondag 22 september, tijdens Incubate, een kerkdienst in de Peerke Donders kapel te Tilburg. Het is voor de eerste keer dat een kerkdienst van hem bij te wonen is in Europa. Eerder werd bekendgemaakt dat hij, naast onder meer Masta Ace en Planet Asia, aan het affiche van het festival is toegevoegd.

Kurtis Blow werd bekend met de legendarische track The Breaks uit 1980. Op 54-jarige leeftijd reist hij niet alleen de wereld rond als muzikant maar ook als toegewijd Christen. Sinds 2009 is hij ordained minister, waarna hij zijn eigen Hip Hop Church oprichtte. Één van de doelen van zijn preken is het stimuleren van de jeugd.

 

De kerkdienst van Kurtis Blow is op zondagochtend 22 september 2013 bij te wonen in de Peerke Donders Kapel in Tilburg-Noord. In de kapel zijn 80 zitplaatsen en 20 staanplaatsen. De dienst is bij te wonen op vertoon van een geldig Incubate polsbandje (een passe-partout of een zondagticket). Het tijdschema is hieronder weergegeven.

 

12:30u: Deur open

13:30u: Dienst met Kurtis Blow

14:30u: Einde

 

Voor tickets en meer informatie bezoek je de website van Incubate.

Meer Nieuws