Leer hoe de muziekindustrie werkt tijdens ‘HIJStakkies: Empire State of Mind’

Altijd al willen weten hoe een baan in de muziekindustrie eruit ziet? Wat er achter de schermen allemaal nodig is om shows neer te zetten? Benieuwd naar wat een manager allemaal doet, of hoe je zelf een platenlabel runt. We got you. Leer op 26 oktober hoe je in die ‘Empire State of Mind’ komt tijdens de allereerste aflevering van HIJStakkies.

HIJStakkies is een samenwerking tussen Hiphop in je Smoel en de Rotterdamse bibliotheek. Elke maand organiseren we een talkshow in de bibliotheek waarin een verrassend onderdeel van hiphop besproken wordt door een aantal experts. In de eerste aflevering bespreken we hoe het werk van de movers en shakers achter de schermen van de muziekindustrie eruit ziet, iets waar Far I (eigenaar van Hardheaderz), Max de Beijer (eigenaar van To the Max Entertainment) en Immanuel Spoor (eigenaar On Track Agency en o.a. organisator Eendracht Festival) je uit eigen ervaring alles over vertellen kunnen.

De talkshow vindt op vrijdag 26 oktober plaats in de Rotterdamse bibliotheek en is gratis te bezoeken. Uiteraard is daarbij ook ruimte voor jouw vragen, dus kom vooral langs en doe mee! Toegang is gratis en zo lang er nog plek in de zaal is ben je van harte welkom. Kun je er niet bij zijn, dan mis je de kans om zelf mee te praten, maar kun je de show uiteindelijk wel terugluisteren via de HIJStakkies podcast die we vanaf begin november zullen gaan aanbieden. Maar beter ben je daar, en hoor je hoe de knowledge live gekickt wordt.

Wat de rest van de onderwerpen in seizoen 1 van deze maandelijkse serie wordt vertellen we je binnenkort, maar 26 oktober kun je vanaf nu al in je agenda knallen!

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 27 augustus 2018