Komt jouw Dropzone inzending op Den Haag FM?

Agga Staat Op is het maandelijkse hiphop programma op Den Haag FM in samenwerking met Young Agga. Elke maand hoor je weer een Haagse gouwe ouwe hiphopjoint, tracks uit Den Haag óf met een Haagse inbreng en nieuw dit seizoen: elke maand zullen we vanuit Hiphop In Je Smoel een verse track uit de Dropzone in de show droppen!

Young-Agga-strip-BALK

Om te checken wat er allemaal in de stad gebeurt op het gebied van hiphop wordt de overvolle hiphopagenda van Aight en het Haags Hiphop Centrum uitvoerig doorgenomen. Over muziek praten gebeurt ook, elke uitzending nodigt Agga Staat Op een MC en een producer uit om te vertellen over zijn bezigheden en plannen en aan het einde knallen ze gezamenlijk een live-sessie.

Wil jij ook met je track in de show komen? Vanaf nu kiezen we maandelijks een track uit die in Agga Staat Op gedraaid zal worden. Upload je track via deze link in onze Dropzone en maak kans!

Luister elke eerste donderdag (de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is aankomende donderdag 1 september met in de studio Jack Zwarts en Agga oldschool cat Skinny Scotty) van de maand van 22.00 tot 23.00 naar Agga Staat Op op Den Haag FM via 92.0 of www.denhaagfm.nl.

dhfm2

Agga Staat Op wordt mogelijk gemaakt door Den Haag Fm, Young Agga (elke donderdag van 21.00-23.00u op Den Haag FM), Stichting Aight en het Haags Hiphop Centrum.

Geplaatst door bowie op 30 augustus 2016