We presenteren diverse acts op ons eigen podium tijdens de Popronde!

Het is bijna half september, elk jaar de tijd dat de Popronde weer van start gaat. Het reizende popfestival staat dit jaar in maar liefst 41 steden en biedt je weer de crème de la crème van de opkomende acts uit eigen land. In elke stad treden tussen de 25 en 75 (!) acts op in poppodia, café’s, bars, galerieën, kerken en andere locaties.

En dit jaar is het aantal hiphopacts zó groot, dat we als Hiphop In Je Smoel niet anders konden dan de krachten bundelen met de Popronde en jonge, hongerige hiphopacts een ‘stamp of approval’ te geven; ze treden dan ook op op een speciale HIJS Stage! In diverse steden is er dit jaar een speciaal hiphopprogramma en wij zetten ze voor je op een rij. Het beste nieuws? Alle avonden zijn helemaal gratis te bezoeken!

Hieronder kun je alle data van de HIJS stages tijdens de Popronde vinden:

15 september @ Rederij de Vrijheid, Gouda
Tastic + RAiK + Lilø

22 september @ Pro Freestyle, Heerlen
Gil & Megas

28 september @ Effenaar, Eindhoven
Wakeem + Gianski + Gil & Megas

4 oktober @ Simplon, Groningen (i.s.m. Urban House Groningen)
Jay-Way + Ocho & Ibs + Rey Tranquilo

7 oktober @ Bibliotheek Aan Zet, Dordrecht
Wakeem + Shagga Ranx + Jay-Way

11 oktober @ Het Hart, Utrecht
Elijah Waters

12 oktober @ Hall Of Fame, Tilburg
Tastic + Gianski + Elijah Waters

Als er nog toevoegingen zijn aan de programma’s of nieuwe avonden bijkomen voegen we die uiteraard toe in het overzicht. We zien je graag tijdens de Popronde! Meer informatie over de hiphop- en alle andere acts kun je vinden op de website van het reizende popfestival.

Geplaatst door bowie op 11 september 2018