Hiphop Café met Raiza Biza, Jhilani Wijsman en MarOne op 22 september

Leuk nieuws: vanaf nu presenteren we vanuit HIJS elke editie één act tijdens Hiphop Café, dé ontmoetingsplek voor hiphopliefhebbers in Rotterdam! Op donderdag 22 september vindt de volgende editie plaats in Podium Grounds. En daar presenteren we samen met BoomDox MarOne! De man uit Maastricht heeft nét te horen heeft gekregen dat hij door is naar de kwartfinales van De Grote Prijs Van Nederland én met zijn track Met De Homies te horen was op het #HIJSBEATS2 album dat krap anderhalve maand geleden verscheen. Zijn nieuwe EP Korte Zomers, Lange Winters verschijnt binnenkort, dus misschien krijg je daar al wat voorproefjes van!

groundsartwork013

MarOne treedt op naast de Nieuw-Zeelandse Raiza Biza, die met zijn laatste project Dream Something, dat volstaat met introspectieve lyrics en soulvolle beats, een staalkaart bood van het producertalent dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Ook Jhilani Wijsman uit Den Haag is van de partij met grotendeels akoestische nummers.

Donderdag 22 september kun je vanaf 20:30 terecht in Podium Grounds in Rotterdam. De entree is gratis! Meer info lees je op Facebook.