‘HIJStakkies: Takkies met mensen die dingen weten’, is vanaf nu als te podcast te beluisteren!

Afgelopen vrijdag vond in de Rotterdamse bibliotheek de opname plaats van onze gloednieuwe talkshow HIJStakkies: Takkies met mensen die dingen weten. Elke maand bespreken we daarin een verrassend onderdeel van de hiphopcultuur met een aantal experts in dat specifieke gebied. Kun je er niet bij zijn, dan is de show als podcast terug te luisteren via onder meer Pocket Casts, Stitcher en Spotify.

HIJStakkies

De eerste aflevering, getiteld Empire State of Mind, gaat over het werk van de movers en shakers achter de schermen van de muziekindustrie, iets waar Far I (eigenaar van Hardheaderz), Max de Beijer (eigenaar van To the Max Entertainment) en Immanuel Spoor (eigenaar On Track Agency en o.a. organisator Eendracht Festival) je uit eigen ervaring alles over vertellen kunnen.

Het onderwerp levert dan ook meer dan genoeg gespreksstof voor een boeiend uur, vol met tips en inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe de muziekindustrie in elkaar steekt. De fotoreportage geeft een mooi beeld van de sfeer, en de podcast is vanaf nu te beluisteren via onder meer Pocket Casts, Stitcher en Spotify. Liever via de appelboeren uit Cupertino? Ondersteuning via iTunes volgt binnenkort ook. Abonneren dus, meedoen, of beter nog, allebei!

De volgende opname is op 30 november. De gasten daarin kondigen we binnenkort aan, maar het onderwerp geven we je alvast; in het weekend van Sneakerness Rotterdam gaan we het namelijk hebben over de meest bijzondere aspecten van de sneakercultuur. Om met de woorden van Kuupie, Ri en Sticks te spreken: Houd je haar netjes en je sneakers fris!

HIJStakkies

HIJStakkies

HIJStakkies

HIJStakkies

HIJStakkies

HIJStakkies

HIJStakkies

HIJStakkies

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 31 oktober 2018