HIJS Radio keert geheel vernieuwd terug, vanaf a.s. vrijdag op Operator Radio

In mei zonden we in samenwerking met het Rotterdamse online radiostation Operator een pilot van de nieuwe HIJS Radio uit. Na enkele maanden van experimenteren is Operator inmiddels aan het bouwen aan de vaste programmering en daarin hebben wij ook ons plekje gekregen. Vanaf vrijdag 13 oktober kun je tweewekelijks een nieuwe aflevering van HIJS Radio verwachten. Op 13 en 27 oktober zenden we uit om 12:00 en vanaf november is 11:00 het vaste tijdstip.

Het concept: iedere aflevering staat er één gast centraal uit de Rotterdamse hiphop-, spoken word- of street art-scene. Hij of zij kiest vijf hiphopplaten uit die de aanleiding voor een persoonlijk gesprek vormen. Tijdens de uitzending van 13 oktober is Takkie te gast. Met hem blikken we vooruit op het Geen Daden Maar Woorden Festival dat aanstaande zaterdag plaatsvindt. De presentatie is in handen van Marco Martens.

De uitzendingen worden live gestreamd via operator-radio.com of via de Operator-Facebookpagina – in audio én video – en online gearchiveerd. Volg ons op Facebook, dan noten we je zodra de uitzending begint en weet je ook als eerste wie er in de komende uitzendingen te gast zijn!