HIJS op Kink FM

De Hiphop In Je Smoel radioshow is een unieke combinatie van nieuwe hiphop tracks, klassiekers, interviews, reportages, live gasten, dj mixen en veel meer. Zoals de naam al doet vermoeden: geen urban of r&b maar HIPHOP!

Yid zegt hierover: “Ik weet zeker dat het programma een toegevoegde waarde heeft ten opzichte van het huidige aanbod. Hiphop is altijd het uitgangspunt en dat mis ik in een aantal shows die vaak worden volgestopt met inhoudsloze urban. De hiphopscene groeit enorm maar zoveel talentvolle acts blijven achter op de rest omdat zij weigeren concessies te doen. Wij zijn zelf ook mensen die nooit concessies doen en dat hoor je ook terug in de show.”

Mista Sweet vervolgt: “Talent is het uitgangspunt in de playlist, het maakt verder niet uit in welke taal want acts uit b.v. heel Europa kampen met hetzelfde probleem als de talentvolle acts uit Nederland. Veel acts worden genegeerd en daar gaan wij verandering in brengen. Daarnaast gaat de show een verlengde vormen van de website www.hiphopinjesmoel.com, artikelen die je daar kan lezen krijgen een vervolg op de radio. Weinig gelul en veel muziek is een zeer belangrijk motto vandaar dat iedere aflevering een dj set van een half uur bevat”.

Hiphop In Je Smoel is iedere vrijdag op zaterdag van 00:00 – 02:00 te beluisteren via Kink FM (www.kinkfm.com) en natuurlijk ook via de podcast voor de mensen die de show later willen luisteren.

Show gemist?
Download hier alle afleveringen.

Hiphop In Je Smoel de naam zegt genoeg toch?

Tune in: http://www.kinkfm.com

Geplaatst door bowie op 2 januari 2007