HIJS goes Sneakerness en bespreekt independent hiphop anno 2021

Dit weekend, op 27 en 28 november, wordt Rotterdam weer aangedaan door vele sneakerliefhebbers. Het is weer tijd voor Sneakerness! Jong en oud kan zich vergapen aan de dopeste trends, proberen een heilige graal te scoren en laten zien wat ze zelf rocken. Maar in de Van Nelle Fabriek is nog veel meer te beleven; dj-sets, talks, een pop-up tattoostudio en een 3X3 basketbaltoernooi bijvoorbeeld. Vanuit Rewriters010 haken we al jaren aan met een graffiti-jam, maar Hiphop In Je Smoel prestenteert dit jaar ook een panelgesprek. Kom de 27e om 17:00 langs de Foot Locker Radio Stage. Tenminste, als je alles wilt weten over veranderingen in het muzieklandschap.

Jaap van der Doelen presenteert op de zaterdag namens Hiphop In Je Smoel het panel ‘Independent Hiphop In 2021′. De muziekwereld is continu in beweging. De taken van labels veranderen en artiesten vinden hun kracht in een steeds uitdagender social media-landschap.

Je hoort insiders en experts over de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd en de beloningen die voor onafhankelijke artiesten zijn weggelegd in de huidige industrie. Welke voordelen biedt samenwerken met andere partijen en wat kun je het beste zelf doen? Hairo (voorheen Noah’s Ark), Nosa (voorheen Zo Moeilijk, nu Fat Windjacks) en Valérie Stephanie (Fastlife Agency) leggen het je allemaal haarfijn uit. Kom tussen je sneaker shopping hours door langs en woon het panel bij. 27 november om 17:00 op de Foot Locker Radio Stage.

Meer info over Sneakerness Rotterdam lees je hier. Kaartjes koop je ook daar.

We zien je daar.

Geplaatst door bowie op 24 november 2021