GOR gaat het regelen in 2024 en pakt meteen door met ‘Komt Goed’

Vorig jaar zette hij zijn handtekening onder een contract bij Animal Stories, het label van Kevin, en als kickstart was er de single Crooswijk. Met zijn nors gebrachte coupletten en het de soepele melodieën die hij eraan toevoegt voor de hooks kwam GOR meteen op onze radar. Ook op het album Wonderland van zijn labelbaas liet hij zich gelden. Deze week is hij terug met een release op eigen titel. En met Komt Goed pakt hij meteen onze playlist-cover!

We zagen hem al in onze glazen bol, toen we vroegen naar wie we in 2024 grootse dingen zien doen. Hij vermengt realness met catchyness als geen ander en trekt die lijn nu door. Over een melancholische toetspartij van Rockywhereyoubeen en Vlado krijgen we een inkijkje in zijn grijze leefwereld. En dat grijs is niet zomaar gekozen. Continu schetst de Rotterdamse mc in zijn nieuwste track het contrast tussen zwart en wit.

“Ik heb dromen van de stage en van een kwekerij”, klinkt het dan ook al in de eerste verse. En: “Millie op de bank, terwijl ik rustig in Mercedes rijd / vraag ik veel of ben ik dom? Dankbaar maar niet tevreden dat ik trap in die Leon.” Uiteindelijk weet de Rotterdamse mc dat het geluk niet zit in materiaal, maar in het gelukkig maken van zijn moeder. “Mams we gaan het regelen (…) stuur d’r naar de zon, het hoeft voor haar niet meer te regenen.”

Check Komt Goed bovenaan in de kersverse playlist-update. Uiteraard werd hij in het kader daarvan geïllustreerd door Carlos Ribeiro. Fire! Check de tune en nog 19 andere tracks nu hieronder. Abonneer op de playlist en blijf altijd up-to-date.

Geplaatst door bowie op 13 februari 2024