Gil & Megas gaan in een gekke ‘Versnelling’ in hun nieuwe video

Nog geen maand na hun laatste video voor Topline, zijn Gil & Megas alweer terug met een nieuwe single en video; Versnelling. Een meer melodische tune dan de voorganger en daarom ook vast een stuk makkelijker te behappen voor een breder publiek. Wie hen volgt op de socials had de track ook al vorig jaar voorbij kunnen horen komen in deze spitsessie.

In de video, die zojuist is verschenen, is het duo met vrienden in een dikke GTI onderweg in de hoogste versnelling; via Girona door naar Barca maar altijd eindigen ze in het voor hen vertrouwde Tilburg. Reppin’ Topline (en Willem II, we zien dat shirt wel onder die jacka!) in España, terwijl ze een balletje trappen, scooter rijden, een boksbal hitten en over de boulevard lopen. Olé!

Gil & Megas beloven met hun nieuwe EP Het Gaat Goed, die op 7 maart gaat verschijnen, je mee te nemen naar frisse house-, hiphop- en popvibes. Klinkt als een plaat die we komende zomer op de festivalcampings gaan pompen. Nu al zin om die Duitsers, Zwitsers én eigenlijk alle ook gewoon alle Nederlanders aan te steken met dit heerlijke refreintje.

Geplaatst door bowie op 15 februari 2018