Geen Definitie Van Dopeheid, Mic Check, Onopvallend Vet & 013Hiphop Meer

In de volgende statement ligt Mike zijn besluit toe:

Beste hiphop liefhebbers,

Na 8 jaar volledige inzet voor onze cultuur stop ik met mijn hiphop/rap producties en festivals. De afgelopen jaren heb ik als programmeur/organisator veel shows gedaan in 013 en heel veel talent gemanifesteerd met Definitie Van Dopeheid, Mic Check, Onopvallend Vet, 013Hiphop en Definitie Van Doofheid. Daarnaast heb ik management en boekingen gedaan voor onder andere KGV en Fotosynthese.

Ik ben van mening dat ik alles bereikt heb wat ik wilde bereiken binnen de cultuur en zo mijn steentje bij heb kunnen dragen aan de geschiedenis van hiphop in Nederland. Ik ben echter toe aan een nieuwe uitdaging.

Later meer…

Geplaatst door bowie op 3 november 2010