Feis Forever: stichting opgezet ter ere van overleden rapper

Vandaag, op 25 januari, is de verjaardag van Feisal Mssyeh a.k.a. Feis. Het is alweer de vierde keer dat hij die zelf in het hiernamaals moet vieren. Met zijn sprankelende karakter wurmelde de Rotterdammer zich in de harten van velen; als rapper, schrijver, mens en inspiratiebron. Hij stond vaak stil bij de hulpbehoevenden in de wereld. Om dat te onderstrepen is in zijn naam een stichting in het leven geroepen, opgezet om de boodschap en legacy van Feis in leven te houden.

De stichting wil zich in de volle breedte inzetten voor de levenskwaliteit van minderbedeelden en strijd op die manier voor een wereld zonder honger, ziekte, strijd en angst. De stichting wil een helpende hand bieden aan iedereen; religie, etnische achtergrond en geslacht zijn dan ook geen issues. Jaarlijks, rond de verjaardag van Feis, zal een samenwerking met een kunstenaar of artiest gepresenteerd worden. De eerste kunstenaar in dit verband is @art_simpson_, die regelmatig viraal gaat met zijn portretten van mc’s.

Hij maakte een sprekende beeltenis van Feis, die vanaf nu beschikbaar is op een crewneck en t-shirts. Zo eert de ene kunstenaar de andere, en helpen ze samen mee aan een eerlijkere wereld. Alle opbrengsten ervan zullen naar de stichting gaan. De truien en shirts zijn vanaf nu te koop via de webshop van Top Notch / Noah’s Ark.

Geplaatst door bowie op 25 januari 2022