Eindelijk! Travi$ Scott’s ‘Astroworld’ is hier

Hij hield het allemaal goed geheim. Een week geleden werd de releasedatum van Travi$ Scott’s nieuwe album Astroworld -al in mei 2016 aangekondigd- bekendgemaakt. Nadat Travi$ het statement van producer Mike Dean bevestigde door zelf de dikke trailer te releasen, gevolgd door twee versies van het artwork door David Lachapelle en de merchandise-lijn, wist hij binnen krap een week alle ogen op zich gericht te krijgen. Vandaag is het eindelijk zover; Astroworld is uit!

De tracklist verscheen gisteravond laat, en vannacht om 00:00 verscheen La Flame’s derde langspeler op de streamingdiensten. Over de featurings wordt er door het officiële kamp niet gerept -het is wachten op de gehele lijst met credits- maar we kunnen alvast verklappen dat je o.a. Drake (Sicko Mode, op een paar verschillende beats), de nieuwste G.O.O.D. Music-signee Sheck Wes en 21 Savage erop staan, maar er is ook een hele onverwachte combinatie te vinden op Astroworld.

Travi$ heeft namelijk KiD CuDi, James Blake en Stevie Wonder -op de mondharmonica!- gestrikt op dezelfde track. Er staan -zoals het een Travi$ Scott-album betaamt- nog veel meer featurings op, maar dat moet je gewoon zelf ontdekken.

Maak een muzikale reis in de achtbaan van Astroworld en roetsj door 17 vibes heen:

Geplaatst door bowie op 3 augustus 2018