Dorothy Blokland vergezelt Marco Martens met fragmenten van bekenden in zijn laatste ‘Tekstuur’

De grande finale: terwijl onze zoektocht naar een nieuwe spoken word-redacteur zich naar een einde beweegt en er een nieuw begin voor spoken word binnen HIJS zich aandient, komt ook Tekstuur aan een einde. De laatste aflevering die Marco Martens van zijn podcast opnam is er eentje waarin Dorothy Blokland te gast is.

Dorothy Blokland is theatermaker en creatief producent met een passie voor verhalen vertellen. Naast haar eigen makerschap biedt ze artiesten en creatieve organisaties artistieke en zakelijke ondersteuning. Authenticiteit is daarin de kern. Voor deze allerlaatste Tekstuur nam ze werk mee van makers met wie ze werkte: Zeinab el Bouni, Benzokarim en Danielle Zawadi.

Te gek natuurlijk, want het zijn alledrie gasten geweest bij Marco in de show. Een full circle moment, dus. Maar liefst 58 afleveringen maakte Marco Martens, iets dat hij ook benadrukt in zijn eigen post: “58 afleveringen lang heb ik namens Hiphop In Je Smoel de mooiste gesprekken mogen voeren. Dank jullie wel, gasten en luisteraars, voor deze mooie reis door ons prachtige genre.”

Jij bedankt Marco, voor je passie, toewijding, inzet, mooie gesprekken en de vele uren luisterplezier.

De laatste Tekstuur-episode (ooit) is hieronder te beluisteren.

Geplaatst door bowie op 7 december 2023