Deelnemers eerste editie HeadQuarters 17 juli bekend!

HeadQuarters is de nieuwe thuisbasis speciaal voor de makers en liefhebbers van dikke verse beats. De avond is een hangout voor iedereen die binnen de beatmakers cultuur bezig is of zich ermee verwant voelt. Om deze eerste editie nog extra jus te geven komen de MPC helden Exile en DJ Day uit de VS overgevlogen om een complete liveshow te geven waarin MPC’s en turntables de hoofdrol spelen. HeadQuarters is een initiatief van OneFourOne Collective in samenwerking met het Rotterdamse DROP.

De deelnemers voor de eerste editie van HeadQuarters die zal plaatsvinden op vrijdag 17 juli op de overtoom 141 in Amsterdam zijn bekend. Dopaganda, Chico, Dangarus C, Rare Villains, Wheely, Dano, V!CTOR1OU$ en Prince of Beatz zullen in de Beat the Clock challenge laten zien wat zij in huis hebben. Exile zal voor een sample zorgen waar deze opkomende beatmakers mee aan de slag gaan. Uiteindelijk zal elk van hen na 90 minuten 1 beat presenteren. Uit de acht beats die dat oplevert zal door Exile de beste worden gekozen.

Koop je een kaartje in de voorverkoop, dan kost je dat 6 euro. Aan de deur ben je 8 euro kwijt. De avond begint om 21.00