De Wilde Westen-gang dropt de video van ‘Chap Die Rappers’

LouiVos bracht onlangs zijn Vostape vol. 2 uit, welke de ondertitel Ik Chap Die Rappers In Me Eentje had. Daarop zijn een hoop juweeltjes te vinden, waaronder de titeltrack; een ouderwetse possecut waarop hij geassisteerd wordt door 3robi, Mula B, Kingsize en ILIASS. Op de door IliasOpDeBeat-geproduceerde banger houden de mc’s, zoals je gewend bent, een wedstrijdje om wie de hardste bars zo droog mogelijk kan brengen.

De gastheer bijvoorbeeld: Ik ken 100 jongens die OV’tje doen, in hun eentje doen, dan een thee’tje doen. Ergens halverwege de tune is daar Mula B; Pak saaf, ik blow het / koop stekkies en grow het. Gevolgd door Kingsize die op een niet al te subtiele manier afrekent met een aantal rappers uit de hoofdstad: Ik kan een rapper chappen, laat z’n carrière dood als Baas B / ik hoor die Roley’s daar zijn ‘4 x Duurder’ dus we komen binnenvallen als de AT! Jep, zo doen ze dat in Den Haag.

Check de video: