De eerste namen voor Het Moment 2024: o.a. Boef, Winne, Fresku en Reanny

In een bomvolle week vol festival-aankondigingen komt ook Het Moment met het eerste officiële nieuws naar buiten. Het hiphopfestival, gehouden in de Tilburgse Spoorzone, kondigt vandaag tien namen én de ticketverkoop aan. 20 juli vindt de tweede editie van het festival plaats, met onder meer Boef, Winne en Kingsize.

De complete rij bevestigingen: Boef, Winne, Fresku, Reanny, Lusho, Kingsize, Cor, Deejay Abstract, ZWARTEWATER en Meneer C. De organisatie licht bij ons de line-up toe: “We willen het evoluerende karakter van het genre vieren en de breedte laten zien. Met Winne en Fresku halen we twee grondleggers die hun steden op hun rug hebben gedragen in huis. Boef is een van ’s lands grootste hitmakers en heeft in een uitverkochte AFAS Live al bewezen hoe je een show neerzet die grote streaminghits en rauwe rap vermengt.”

“Kingsize en ZWARTEWATER zitten op de technische kant van de bars, en Meneer C brengt na een tijd stil te zijn geweest weer de meest pure gangsterrap van Tilburg. Reanny sloopte Noorderslag met haar felle delivery en knalde de scene in met female empowerment. Deejay Abstract hadden we eigenlijk vorig jaar al geboekt, maar hij moest noodgedwongen zijn show annuleren, dus we bieden zijn technische skills graag opnieuw het podium. En Cor is een constant evoluerende artiest die steeds meer van zichzelf laat zien. Vorig jaar was hij er al stiekem bij als special guest in de nacht, maar dit jaar móest hij er gewoon op eigen titel staan.”

Tekst gaat verder onder de video.

De Tilburgse organisatie benadrukt dat dit nog maar de eerste wave is. “Er volgen nog veel meer acts, verrassingen én een paar extra headliners. En pssst: de eerste tickets gaan niet voor € 35,- maar voor € 25,- over de toonbank. Morgen, om 16:00 sharp. Op tijd erbij zijn is geld besparen dus.”

Alle info over Het Moment check je via de website van het festival.

Geplaatst door bowie op 1 februari 2024