Curren$y overlaadt het internet met nieuwe singles

Het is ons even ontgaan door alle WOO HAH!-drukte (ons verslag komt snel online, don’t worry!), maar Curren$y rijdt momenteel plankgas op de linkerbaan van de snelweg die ook wel het internet wordt genoemd. En als iemand ons even tot rust kan manen midden in het drukke festivalseizoen, is hij het wel.

Dat wij al geruime tijd fan zijn van de stoner uit New Orleans mag geen verrassing zijn, maar wij zijn wel aangenaam verrast met het vierde nummer dat hij loslaat in slechts zes dagen tijd. Na A Sign Of Things To Come, Pay Scale en Last Night, heeft Spitta namelijk nóg een nummer op zijn Soundcloud-pagina gezet. Targa is nu te beluisteren en is geproduceerd door Drupey Beats.

Het is nog onduidelijk of er een strategie achter het droppen van de tracks zit of dat ze onderdeel zijn van een aankomend project, maar als er méér is, willen we het. Het liefst nu meteen. Curren$y teasede de afgelopen tijd wel dat er nieuwe muziek op komst is met Wiz Khalifa, maar ook daar is weinig concrete informatie over.

Ga tussen die drukke festivalweekenden eens achterover zitten en luister naar Curren$y’s nieuwe pokoes. Targa vind je hieronder, voor de rest van de nummers scroll je lekker door.

Geplaatst door bowie op 17 juli 2018