Anderson .Paak dropt ‘Tints’ met Kendrick Lamar

Toen begin september een foto naar buiten kwam van Anderson .Paak en Kendrick Lamar, werden de verwachten opgeschroefd naar standje torenhoog. Hun samenwerking, de eerste sinds Deep Water van Dr. Dre’s Compton-album, is na warm-up tracks Bubblin en Till It’s Over de eerste officiële single van Oxnard. Dat aankomende album van .Paak, is naar eigen zeggen de mix-fase voorbij. Het Aftermath-debuut van de artiest is nu dus echt aanstaande.

Vandaag is er Tints. Een tune vol heerlijke disco vibes waarop Anderson .Paak prima uit de voeten kan. Dat bewees hij al op bijvoorbeeld Am I Wrong, met ScHoolboy Q. Nu is het diens labelgenoot en ook Andy’s eigen labelgenoot K.Dot die zijn stem verleent op een single van .Paak.

De track is een heerlijk zomers plaatje, dat perfect past bij de nazomer. De instrumenten, het ritme en de heerlijke kadans lost alle verwachtingen in en zorgt ervoor dat we nóg meer uitkijken naar Oxnard. En psst… Andy heeft gehint op verdere featurings van J. Cole en Pusha T. Oh, boy…

Geplaatst door bowie op 4 oktober 2018