Arsonists (USA) toegevoegd aan line-up, MOD the Black Marvel vervangt U-Niq, Smoelwerk-cd tot morgen op Luisterpaal en meer. Kortom: tijd voor een dikke vette Smoelwerk-update!

Line-up

De oplettende liefhebbers konden het al lezen op HIJS en diverse fora: The Arsonists (USA) zijn tussen al het Nederlandse geweld toegevoegd aan de line-up. De groep komt voor een exclusieve show (enige in Europa!) naar Nederland. Helaas kan Q-Unique niet van de partij zijn, maar dat weerhoudt Freestyle, Swel, Jise & D-Stroy er niet van om naar Rotterdam te komen voor een knallende show.

Nog meer nieuws over de line-up: de onlangs gestopte U-Niq treedt helaas niet op, maar we hebben wel een andere veteraan toegevoegd aan de line-up: MOD the Black Marvel.

Boek (incl. gratis cd & dvd)

We kunnen met gepaste trots melden dat het boek is gedrukt en vanaf zaterdag te koop is. Voor € 30,– inclusief de gratis cd & dvd is dit boekwerk van 400 pagina’s voor jou. Daarna is hij te koop bij bol.com en de betere boekhandels. Verder staat de cd al enige tijd op Luisterpaal. Mocht dit je ontgaan zijn: tot morgen kan je hem daar beluisteren. Klik hier voor de voorpublicatie van het boek.

Prijs: € 30,–
ISBN: 978-94-90177-03-4
Uitgeverij de Boekfabriek

Expo

Sinds kort is de Smoelwerk expo te bezichtigen in het café van WATT. Hieronder alvast een paar (low-res) previews:

Links Akwasi (van Zwart Licht), rechts Masta Ace

Links Ill Bill (van Non Phixion), boven Kyteman en onder Mr. Probz

Links Ice Cube, rechts M.O. & Brakko

Smoelwerk in de media

Interview met Hiphop Leeft

Interview met KindaMuzik

Interview met Musicfrom

Interview met State Magazine

Column van Dave Vanderheijden aka Yid op Street Pioneers

Tickets

Het gaat rap op dit moment, maar er zijn nog tickets te koop. Kaarten zijn te koop bij de 400 Primera winkels die Nederland telt, in Rotterdam bij Plato en Velvet Music en via http://www.watt-rotterdam.nl.

Meer info over Smoelwerk? Hier klikken!

Meer Achtergronden