The Find Magazine is een nieuw online tijdschrift dat is opgezet door een team van journalisten, designers en liefhebbers van hiphop. Vorige maand brachten ze een 0-nummer uit en sinds deze week is het eerste officiële nummer gratis te downloaden!

Het tijdschrift support artiesten die te weinig erkenning krijgen voor hun muziek, maar die fans van hiphop toch zeker moeten horen. Initiatiefnemer Heaps: “Ik hoor nog steeds regelmatig dat Hip Hop ‘dood’ zou zijn, maar dat is volgens ons niet zo. Mensen kijken helaas vaak niet verder dan hun neus lang is en vergeten dat er tegenwoordig echt veel vette albums uitgebracht worden. Wij willen deze muziek aan het licht brengen. Het is niet zo dat we aandacht besteden aan muziek die nog nooit iemand heeft gehoord, maar we richten ons op muziek die meer mensen zouden moeten horen. Hopelijk zal iedereen na het lezen van ons tijdschrift inzien dat hiphop leeft.”

Naast interviews, reviews, artikels en andere content die zich richt op hiphop vind je ook streetart in The Find. Iedere maand wordt er met interviews aandacht besteed aan steeds een andere tak van deze kunstvorm.

De naam van het blad is geïnspireerd door Ohmega Watts’ debuutalbum The Find en het crate diggen. “The Find Magazine is als een digitale krat: open het en je vindt vanzelf een persoonlijke klassieker, muziek waar je naar opzoek was of een nieuwe aanwinst.”

Download

Meer info

Contact

Meer Achtergronden