A$AP Ferg linkt met de support-acts van zijn tour voor de nieuwe track ‘Kristi Yamagucci’

A$AP Ferg dropt, om de kick-off van zijn Mad Man Tour te vieren, een nieuwe track, waarop zijn support-acts van de tour ook te horen zijn; Denzel Curry en IDK.

Ze vernoemden de tune naar de Olympisch kampioen figuurschaatsen Kristi Yamaguchi. Wegens het feit dat ze hoogstwaarschijnlijk aangeklaagd kunnen worden als ze haar naam op correcte wijze gebruiken, hebben ze Yamaguchi vakkundig verbasterd naar Yamagucci. Er kan namelijk niet genoeg Gucci zijn in de wereld, immers.

Zoals je van Ferg mag verwachten is Kristi Yamagucci een bass-heavy productie vol 808’s die klapt als het publiek na een show van Kendrick Lamar in de Ziggo Dome. En geloof ons, dat is hard.

Wie ook op de track is te horen is Nicknack, een in Amerika populaire Instagram-comedian, die eigenlijk alleen maar ingezet wordt om random shit te roepen. Wat geeft het, als drie energieke mc’s hun live-ervaringen de studiomicrofoon in brullen alsof de wereld vergaat? De track is geproduceerd door Frankie P en is hieronder te streamen.

Geplaatst door bowie op 1 maart 2018