5 redenen om naar Talent On Stage #2 te gaan!

To The Max gaat hard. Hoe hard? Dat moet je vrijdag zelf komen aanschouwen bij Talent On Stage #2 in de Hall Of Fame in Tilburg. Waarom? Wij hebben 5 redenen om je te overtuigen!

tothemaxsocialposter2

#1: Je support je locals!
To The Max is een Tilburgse organisatie die nog in de kinderschoenen staat, maar wel al op WOO HAH! en Festival Mundial mocht staan met een package aan artiesten. Zeker als je uit Brabant komt en opkomende hiphoporganisaties en events wilt steunen moet je daar je aankomende weekend af komen trappen!

#2: Murda (Önder, Turk, Murda Turk, je kent hem wel) is de hoofdact
Of je hem nu kent van de Turkse Pizza EP, zijn album De Kassier met FS Green óf van de megaklapper van vorig jaar, Dat Doen We Niet Meer, maakt niet uit. Je weet wat je krijgt als er nieuwe muziek van Murda uitkomt: bangers! En geloof ons, je wilt erbij zijn als die hit uit de speakers van de Hall Of Fame knalt. Ark!

#3: Opium is er ook
Opium is een undergroundrapper ten top. Zijn album Rijmpappie Nr. 2 (een knipoog naar het debuutalbum van Duvel) kwam begin dit jaar uit en daarop staan tracks met AlphaDNA (die overigens ook optreden vrijdag!), Nosa en Raymzter. Benieuwd hoe hij die rauwe shit live overbrengt? Begin deze link alvast te openen.

#4: Het hiphoptalent van morgen staat on stage
De talenten die je ziet hebben zich allemaal aangemeld via onze Dropzone. De beste van twee Talent Meets Talent-avonden zijn doorgegaan en mogen nu rocken als support voor Murda en Opium. De line-up wordt compleet gemaakt door deze acts (en klik vooral op de namen als je alvast muziek van ze wil checken): AlphaDNA, LenBullsNynkei, Vin Arge, Disci X Lerrie en Yung Amadeus & Friends. Dat betekent van snoeiharde boombap, via futuristische beats naar een funky live band. Een gevarieerde line-up, dus voor ieder wat wils. Staat die link al open?

#5: Het is cheap as hell
Een ticket kost je maar € 3,50 in de voorverkoop. Do we need to say more? Nee hè? Behalve dat je, als je die link nog niet geopend hebt, hier tickets kunt bestellen voor jou en al je vrienden. We zien je daar!

To The Max is te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Geplaatst door bowie op 23 september 2015