POW! WOW! directeur Jasper Wong over het spook van het winkelcentrum

Het was even stil wat betreft de HIJStakkies, maar gelukkig stilt Marco met TEKSTUUR je podcast-honger op bewonderenswaardige wijze. Toch is de tijd inmiddels meer dan rijp voor het gesprek met POW! WOW! Worldwide directeur Jasper Wong dat in de nieuwste aflevering te horen is!

Een speciale Engelstalige aflevering van HIJStakkies dus. Opgenomen bij Pretoria Koffie in Rotterdam Zuid tijdens de tweede editie van POW! WOW! Rotterdam, spreekt Jasper Wong, oprichter van street art-festival POW! WOW! Hawaii en directeur van POW! WOW! Worldwide, met host Jaap van der Doelen.

POW! WOW! Rotterdam 2019 – a look back at the week program from POW! WOW! Rotterdam on Vimeo.

Ze spreken over de verschillende struikelblokken die je tegenkomt in het organiseren van street art-festivals over heel de wereld, duizenden spuitbussen langs de Japanse douane slepen, wat publieke kunst voor een wijk kan betekenen en …het spook van het winkelcentrum?

De komst van Jasper Wong naar Rotterdam was mede mogelijk gemaakt door Het Nieuwe Instituut. Het gesprek is terug te luisteren via onder meer Pocket Casts, Stitcher, iTunes en Spotify.

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 4 december 2019