Marloes de Kiewit maakt eco-vriendelijke muurschildering naast De Hef!

Of het nou in kleur is of in zwart-wit; de tekeningen van Marloes de Kiewit vallen altijd op. Door het zwierige lijnenspel, in combinatie met de vele natuurlijke elementen: planten, bloemen, bomen en dieren. Ze maakte al eens een raamschildering voor POW! WOW! Rotterdam, maar nu vonden we het tijd voor het volgende level…

Vlak naast De Hef nam ze een muur onder handen en je raadt het al; ook die is veranderd in een kleur- en natuurrijk spektakel. Uiteraard moest het proces achter de eerste grote eigen muurschildering van Marloes worden vastgelegd. Shali Blok schoot er een aftermovie bij. Wil je zelf gaan kijken? Het adres is Nassaukade 35 in Rotterdam.

“Het is een werk in opdracht van Lindemans”, aldus Marloes zelf over de muurschildering. “Het proces was een awesome ervaring voor me. Het is mijn eerste grote publieke mural en ik heb ervoor gewerkt met eco-vriendelijke en CO2-besparende verf. Dat is passend, want dit kleurrijke werk is te vinden langs een van de drukste wegen van Rotterdam. Zo compenseer ik een beetje voor de CO2-uitstoot op die plek.”

Meer van Marloes de Kiewit weten? Haar werken checken?
Hier check je haar website!

Geplaatst door bowie op 6 juli 2021