Kijk terug: de eerste Tekstuur Live met Lisette Ma Neza en Justin Samgar

Afgelopen woensdag werd de eerste Tekstuur Live vanuit WORM Rotterdam uitgezonden. Voor deze aflevering sprak Marco Martens met Lisette Ma Neza en Justin Samgar. De podcast is nu terug te zien én te horen.

Tijdens de laatste editie van de Spoken Awards ging Lisette er met maar liefst twee prijzen vandoor. En terecht: haar werk is muzikaal, urgent en haar performance is innemend. Onlangs reageerde ze bij Humberto Tan op Radio1 met het gedicht ‘De inauguratiedichteres’ op het optreden van Amanda Gorman tijdens de inauguratie van Joe Biden. Justin Samgar was in het verleden huisdichter bij Spuiten en Slikken. Hij publiceerde de bundel De absolute waarheid en als founding father van Spoken Agency slaat hij een brug tussen de creatieve en de zakelijke wereld. In deze aflevering vertellen Lisette en Justin welke artiesten hen inspireerden en wat het gesproken woord voor ze betekent.

Bekijk de aflevering hieronder.

TEKSTUUR LIVE #1: LISETTE MA NEZA & JUSTIN SAMGAR from WORM on Vimeo.

En voor de audio only-luisteraars is de aflevering via de gebruikelijke kanalen te vinden, zoals Spotify:

Op 31 maart is de volgende uitzending vanuit WORM, om 20:00, met Sjaan Flikweert en Insayno. Of we publiek mogen ontvangen weten we nog niet, maar sowieso kun je meekijken via de stream.

Geplaatst door bowie op 27 februari 2021