Huiszoekingen en hiphop in de derde en laatste Kladmuur

In het laatste weekend van mei werd in WORM Rotterdam een bijzondere serie gesprekken georganiseerd, die je nu terug kunt luisteren als podcast. Daarin gaat host Alee Rock live in gesprek met veteranen van de Rotterdamse graffiti, en vandaag presenteren we de derde en laatste aflevering.

Kladmuur - Rotterdam Graffiti010

Deze driedelige podcast is een samenwerking tussen Hiphop in je Smoel, WORM Rotterdam en Kladmuur. Samen blikken we terug op de begindagen van graffiti in Rotterdam. Omdat veel van de sleutelfiguren hierin niet altijd even legaal hun kunst maken, zullen sommige van de stemmen die u hoort in deze serie op hun verzoek vervormd zijn, zodat hun anonimiteit bewaard blijft. In deze derde en laatste aflevering spreken we Wessel Wessels, co-auteur van het boek Graffiti in Rotterdam, en de persoon achter het vermaarde Rotterdam Graffiti 010.

Tijdens de maand juli kun je elke donderdag een nieuwe aflevering checken via onder meer Pocket Casts, Stitcher, Apple Podcasts en Spotify. Abonneer je nu via je favoriete podcast app en mis niks!

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 29 juli 2021