Hiphop In Je Smoel presenteert street art intro met Reinier Landwehr op 25 juni

Altijd al gedroomd van zelf een keer de spuitbus vasthouden? Toe aan een nieuwe techniek met de kwast? Of gewoon nieuwsgierig naar hoe het is om samen een graffiti-jam te ervaren? Multidisciplinair kunstenaar Reinier Landwehr staat op zondag 25 juni voor je klaar. Om deel te nemen aan de street art intro hoef je dus helemaal geen pro te zijn. Sterker nog; je hoeft niet eens ervaring te hebben met een spuitbus of kwast. Zie het als een kennismaking met de leukste kunstvorm die er is! Meedoen? Vul onderaan dit artikel het formulier in!

Iedereen die van kunst houdt en het leuk vindt om eens te proberen is 25 juni welkom in de ALL CAPS-loods te Rotterdam-Zuid. En uiteraard is ook iedereen mét ervaring welkom. Reinier Landwehr begeleidt de jamsessie en aan de deelnemers is de taak om hem het hemd van het lijf te vragen. Heb je pointers nodig? Kun je uitleg gebruiken over verschillende materialen? Grijp je kans en neem die kennis op als een spons!

Wat je mee moet nemen? “Nou, een goed humeur en een creatieve bui, dan kom je al een heel eind”, vertelt Daniël Claessens, art director van Hiphop In Je Smoel. “Wij hebben alle materialen op locatie en we hebben een fotograaf die actiefoto’s en final shots maakt. Dan kan iedereen zich gewoon lekker focussen op het werk.”

Street art intro met Reinier Landwehr

Datum: zondag 25 juni
Tijd: inloop vanaf 13:00, start om 13:00 en eind om 17:30
Locatie: ALL CAPS-loods, Bankwerkerstraat 1, Rotterdam
Max. aantal deelnemers: 20
Wil je alleen komen kijken ben je natuurlijk ook van harte welkom. Dan is inschrijven niet nodig!

Schrijf je hier geheel gratis in:

Geplaatst door bowie op 14 juni 2023