Spraakuhloos biedt al jaren een (reizend) podium voor artiesten om zichzelf in elke gewenste kunstvorm te uiten. Zelfexpressie, verbinding en inspiratie staan daarbij centraal. Voor hun nieuwste project werkt de organisatie, die zijn oorsprong vindt in Rotterdam, samen met POW! WOW! Rotterdam en daar zijn we maar wát trots op. Diverse spoken word-artiesten maakten de afgelopen tijd een voordracht bij negen muurschilderingen die in september zijn gerealiseerd.

In de negende en laatste aflevering tuigt spoken word-artist Ivan Words een indrukwekkende boodschap op, in de schaduw van BIJDEVLEET zijn typografisch kunstwerk aan het Hillekopplein op Rotterdam Zuid.

‘We Are All A Work In Progress’ is de tekst die de muur tijdens de afgelopen editie van POW! WOW! Rotterdam opgeverfd kreeg. Woorden die Ivan slim verbindt aan een tekstuele knipoog naar Feis, en een oproep te bouwen aan je dromen. Voorbij de manier waarop we allemaal in de knoop kunnen zitten met onszelf, voorbij de zorgen van alledag. Bouw!

Rotterdamser dan deze brok inspiratie ga je het niet krijgen. Een prachtig einde voor deze serie, die ons even ‘Spraakuhloos’ achterlaat.

Meer Hijs Poetry, Rotterdam