Vorige week mocht Christopher Blok het tweede seizoen van HIJS Poetry aftrappen, vandaag verzorgt Babs Gons een voordracht op camera in aflevering 2!

Babs Gons is schrijver, performer, theatermaker en docent creatief schrijven. Ze was jarenlang artistiek leider van de Poetry Circle Nowhere, en organiseerde voor die tijd tien jaar lang een maandelijks podium voor jonge dichters en schrijvers in Paradiso. Ze werkt regelmatig als docent spoken worden creatief schrijven op scholen en binnen jongerenproductiehuizen en geeft masterclasses schrijven voor performance.

Babs Gons mag je zonder twijfel Drama Koningin noemen want haar verhalen zijn dramatisch poëtische vertellingen waarbij ze de gebeurtenissen uit haar eigen leven, de ervaringen ui de levens om haar heen en uit jouw leven ter inspiratie neemt. Ze deelt rake klappen uit, ontroert maar laat je met het grootste gemak ook lachen. Een creatieve woordkunstenares met een bite die niet alleen de woorden maar ook andere personages met gemak op het podium tot leven kan brengen.

Meer Hijs Poetry, Video's